pátek 29. srpna 2014

Zucchini season

Netroufám si to nazývat receptem, ale je to jednoznačně jídlo, jehož kombinace chutí mi maximálně vyhovuje a to tak, že už jsem si jídlo servírovala na večeři nejméně třikrát. Takže kdo má to štěstí (jako já) a je zásobován přemírou cuket, nechť vyzkouší. A kdo to štěstí nemá, prostě si cuketu koupí v obchodě a taky si tuhle baštu ukuchtí! A slibuju, že až nebudu líná, cuketu nastrouhám, rajčata vyměním za vejce a upeču si placičky <3


Budete potřebovat (na 1 větší porci):
400g cukety
1/ plechovky (75g) tuňáka ve vlastní štávě
½ plechovky (200g) krájených rajčat
2 lžíce (40g) kukuřice
1 lžička olivového oleje
sůl, pepř, popř. chilli, kari koření či jakékoli koření na zeleninu

Postup

Na olivovém oleji zprudka opečeme cuketu nakrájenou na kostičky, osolíme, opepříme a vmícháme zbytek ingrediencí. Směs necháme projít varem a nakonec dle potřeby ještě dochutíme.


Příliš vábně to nevypadá, ale je to taaak strašně dobrýýýý! :)
SHARE:

7 komentářů

  1. Já bych řekla, že to vypadá moc dobře! ♥ Asi nebudu líná a skočím si do toho obchodu pro cuketu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to dooost dobře:)) a jelikož nás babička cuketama zásobuje každý den, různé variace obědů/večeří s cuketou ráda přivítám:D Takže moc děkuji:D:)

    OdpovědětVymazat
  3. milujem cuketu! vyzerá to super. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju období cuket, hlavně když jsou čerstvé ze zahrady :)

    OdpovědětVymazat
  5. Cuketu bych mohla jíst pořád! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju cuketu! :) A tohle vypadá skvěle! Bude i receptík? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bože, věříš, že jsem si nevšimla, že jsem ho tu nedala? :-D Tak to se mi ještě nestalo. Ihned dopíšu :-D

      Vymazat

© Veronika Duzi | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig